Mitkä ovat ylellisen sisustuksen suurimmat trendit juuri nyt?



Seuraamme Nemus Luxury Interiorsilla luksusmerkkien ajankohtaisia trendejä ja suunnittelufilosofiaa tarkasti, suomalaiset asiakkaamme mielessä pitäen. Tavoitteenamme on löytää jokaiselle asiakkaalle omaan sisustukseen sopivat elegantit huonekalut ja annamme käyttöön oman suunnitteluosaamisemme, jotta nämä aarteet pääsevät oikeuksiinsa.


Edustamamme tuotemerkit FENDI Casa ja Bentley Home ovat erittäin korkealaatuisia huonekaluvalmistajia, joiden suunnittelu ja viimeistely on omaa luokkaansa. Brändit saavat inspiraationsa hyvin erilaisista maailmoista, mutta niitä yhdistävät tuotteet, jotka huokuvat ylellisyyttä. Alta löydät tarkempaa tietoa FENDI Casa ja Bentley Home -mallistojen vallitsevista trendeistä sekä siitä, mikä erottaa ne tavallisesta designista.


Kuinka luksus syntyy?


Bentley Home tuo huonekalusuunnitteluun sen, minkä kuluttujat ovat tottuneet näkemään Bentleyn luksusautoissa; uskomattoman tarkan viimeistelyn, käsityön ja korkealaatuiset materiaalit. Esimerkiksi Bentleyn käyttämä nahka on millimetrin tarkkuudella valittu ja viimeistelty käsityönä. Bentley Homen materiaalit ja muotokieli ovat ajattomia, mutta jokaisessa mallistossa on tuulahduksia design-alan trendeistä.


FENDI Casa puolestaan tuo sisustussuunnitteluun elementtejä legendaarisen muotitalon vaatesuunnittelusta ja design-kielestä. FENDI Casan huonekalumallistot ovat leikkisiä, ne innostuvat muodista, arkkitehtuurista ja design-talon ikonisista henkilöistä. FENDI Casa tuo myös muotitalon kiinnostavia kankaita huonekalusuunnitteluun.


Mielestämme todellinen luksus syntyy yksityiskohdista, jotka ovat täysin virheettömiä. Arvokkuus ja eleganssi syntyvät siitä, kun puumateriaali asetellaan virheettömänä jatkumona, joissa puuosat muodostavat täydellisen kokonaisuuden jokaisessa huonekaluissa. Katsoja ei edes huomaa saumakohtia. Tällainen täydellisyyttä hipova käsityö erottelee luksuksen tavallisesta designista.


Bentley Home: inspiraationa Manhattan


Bentley Home -mallisto inspiroituu New Yorkin Upper Eastside -kaupunginosan pilvenpiirtäjistä, näköaloista ja kaupungin siluetista. Malliston tuotteet on kuvattu ylellisessä asunnossa New Yorkin kattojen yllä.


Uuden malliston värimaailma on maanläheinen ja aksenttiväreistä tärkein on tumma smaragdinvihreä. Tätä syvää vihreää käytetään mallistossa erityisesti sametti- ja villakankaissa, jotka tuovat kiinnostavia yksityiskohtia muuten klassiseen värimaailmaan.


Bentley Home -malliston meitä kiehtova trendi on tummalla pohjalla käytettävät, hienostuneet kukkakuosit. Kukkakuosia on käytetty malliston istuimien verhoiluissa, mutta rohkeimmat sisustajat voivat revitellä kukkakuoseilla vaikkapa kokonaisina tapetteina. Autamme mielellämme visioimaan, kuinka tällainen kuosi istuu tilan kokonaisuuteen.

New Yorkin inspiroimassa mallistossa Bentley Home esittelee uuden puumateriaalin liquid amber, josta on muotoiltu esimerkiksi istuimien runkoja. Tämä monisävyinen uusi puusävy on viimeistelty huolellisesti korkeakiiltoisella lakkauksella.




FENDI Casa: intensiiviset värit ja syvyys


FENDI Casa on nimensä mukaisesti osa ikonista muotitaloa ja huonekalusuunnittelussa inspiroidutaan muodin virtauksista. FENDI Casan suunnittelu on leikkisää ja rohkeaa, mutta materiaalit ovat eksklusiivisia ja huonekalut ovat uskomattoman kaunista käsityötä.


FENDI Casan uuden mallistossa on käytetty dramaattisia värejä, kuten akvamariinin sinistä ja syvää granaatin punaista. Pääväreinä mallistossa on mainittu suklaa ja musta. Intensiivisiä aksenttivärejä Fendi Casa käyttää rohkeasti suurinakin pinta-aloina.


Syviä värit löytyvät myös lasikantisissa pöydissä. Fendi Casan käyttämä uusi tekniikka luo kiinnostavan kuvion lasiin. Tällä tekniikalla valmistettuja pöytiä mallistosta löytyy sähkönsinisenä ja granaatinpunaisena, sekä erilaisina ruskean ja harmaan sävyinä.


Yksi vallitseva trendi FENDI Casan mallistossa on erilaiset metallit, jotka koristavat pöydänjalkoja ja sohvien käsinojia. Metallin väreissä trendejä ovat gunmetal ja broze shadow.


Malliston sohvat ovat mielestämme uskomattoman kiinnostavia, sillä moduulisohvat muuntuvat asiakkaan toiveiden mukaisesti. Moduulisohvan istuinten väliin voi valita esimerkiksi marmorista valmistettuja pöytäosia. Tarjoamme mielellämme omaa osaamistamme siihen, millainen moduulikokonaisuus istuu kaavailemaanne tilaan.



Suunnittelemme kokonaisuuksia trendeistä innostuen ja kokonaisuutta visioiden


Fendi Casa ja Bentley Home design-talojen ehdoton vaatimus on, että brändien maahantuojat ovat erittäin ammattitaitoisia ja arvostettuja sisustussuunnittelijoita. Design-taloille on tärkeää, että mallistojen upeat huonekalut pääsevät loistamaan tilassa ja niiden parhaat puolet korostuvat oikeilla kangas- ja materiaaliratkaisuilla.


Seuraamme trendejä, mutta pidämme aina mielessä myös asiakkaan tilan kokonaisuuden. Trendien tunnistaminen on osa ammattitaitoamme, mutta tärkeintä on ylellinen ja elegantti lopputulos. Jos oma tilasi kaipaa ajatonta ja ylellistä sisustusratkaisua, ethän epäröi ottaa meihin yhteyttä.




28 views
Contact Details:
Nemus Luxury Interiors
Raatimiehenkatu 2a B7
00140 Helsinki
+358 40 705 38 38
Follow us:
  • Facebook
  • Instagram